KÉM - Költség és munkaidő elszámolás
  Gyakori kérdések - válaszok  
A Költség és munkaidő elszámolást készítő program lehetővé teszi egyrészt,

• hogy ügyfeleinknek pontos elszámolást adjunk a dolgozók által elvégzett óradíjas és nem óradíjas munkákról, valamint a dologi kiadásokról

másrészt

elemezhetővé teszi a dolgozók munkaidő felhasználását: ki, mikor milyen munkafajtával, melyik ügyfélnek mennyi időt dolgozott.

Az előbbivel növeljük üzletfeleink elégedettségét és saját bevételeinket, mert nem maradhat elszámolatlan tétel, csökkenthetjük adminisztrációnkat, mert az elszámolást a program automatikusan elkészíti

az utóbbival javíthatunk vállalkozásunk hatékonyságán, és mindezt az irodai adminisztráció növekedése nélkül.

Az alkalmazás nyilvántartja az elszámolások kiküldésének idejét és azok teljesítését is.

A megrendelők számára végzett munkákat projektekbe csoportosíthatjuk, amelynek elszámolása eltérő valutában is történhet.

A projectek lehetnek átalánydíjasak vagy konkrét elszámolásúak. A kettő között bármikor válthatunk, így pontosan megállapítható és felülvizsgálható az átalánydíj ideális összege.

A dolgozókat megfelelő órabérrel rendelhetjük az adott projecthez, ill. minden projecthez tartozhatnak nem óradíjas munkák is pl. fordítás - leütés, kiszállás, szállítás-km stb. (amelyeknek költsége projectenként eltérő lehet).

Elvégzett munka bevitele:

A munkát vagy a dolgozó maga viszi be, vagy más jogosult is megteheti bármely dolgozó helyett (az utóbbi esetben a program naplózza a munkabevivő személyét).

Az alkalmazott számára csak azon ügyfelek és projectek érhetők el, amelyhez hozzá van rendelve.

Az ügyfél-project beállítása után listából választhatja ki a munkafajtát, amelyhez szükség szerint adhat leírást. A felhasznált idő beírása után a napi beviteleket a dolgozó módosítható listában ellenőrízheti.

Menedzser jogosultsággal a dolgozók bevitelei módosíthatók, útólag lekérdezhetőek az eredeti és a módosított tételek.

Listázások:

A jogosult dolgozó sokszempontú listákat kaphat mind az elszámolandó, mind pedig a már múltban elszámolt projectekről.

A lekérdezés feltételeit maga alakíthatja ki a táblázat fejléc sorának a változtatásával. Bizonyos oszlopokat hozzáadhat, ill.eltávolíthat a Microsoft Outlook programhoz hasonló felületen keresztül.

Minden lista a képernyőképnek megfelelő fomátumban nyomtatható.

Kiknek ajánljuk:

Mindazon irodák, cégek számára ajánljuk, akik pontos tételes elszámolást szeretnének adni ügyfeleiknek, és fontos számukra a dolgozói munka követése (ügyvédi-, könyvelő- irodák, építőipari kivitelező vállalkozók, ill. mindazon cégek, ahol a munkaidő-felhasználási lapok (TimeSheetek) vezetése kötelező, de a lapok vezetésének és a feldolgozásának adminisztrációs terhét szeretnék csökkenteni).

Az alkalmazás használható egyetlen számítógépen egy vagy több felhasználó számára, ill.hálózatban több felhasználó számára.
   Letöltések:

 

 Beviteli panel 


 

 Elvégzett munkák dolgozók és munkafajták szerint 


 

 Bevételek havi bontásban 


Webdesign: www.delta-design.hu