TimeReport     Gyakori kérdések - válaszok  
K: Kell-e minden gépre telepíteni az alkalmazást?

V: Nem, a programot csak a webkiszolgálót futtató gépre kell telepíteni, amely ideális esetben a server, de kisebb irodában bármely erre kijelölt gép lehet, ha azon Windows 2000, vagy ezutáni verziójú op. rendszer fut. Windows NT/98/Milleneumra az alkalamzás NEM telepíthető.

A klienseken csak böngészőnek kell futnia, IE 6.0-s, és be kell állítani az url-t a server/TimeReport/default.aspx címre. Célszerű ezt a címet a kedvencekbe tenni, vagy gombot definiálni rá.


K: Tegnap működött az alkalmazás, ma egy gépről sem érhető el.

V: A web kiszolgálót futtató gép nem lett bekapcsolva. Különösen kisebb irodában fordulhat elő, hogy a ezen a gépen más munka is folyik.
Ha a TimeReportot használni akarják ennek a gépnek bekapcsolva kell lennie.

K: Van-e telepítőkészlet, vagy DEMO verzió a TimeReport programhoz?

V: Nincs. A TimeReport program webes alkalmazás, amely több konfigurációban működhet a vállalati architectúra függvényében. A sokfajta telelpítési lehetőség nem oldható meg egyetlen telepítőkészlettel.
Kipróbálási igény estén a programot egy hónapos próbaidőre feltelepítjük, amely nem jelent vásárlási kötelezettséget. A telepítés Budapesten ingyenes, vidékre kiszállási díjat számítunk fel.

K: Fel tudjuk-e telepíteni mi a programot?

V: Nem. Szakembereink az Önök rendszergazdájának a jelenlétében telepítik fel a programot, pont az eltérő lehetséges telepítési topológia miatt.
A telepítés több műveletéhez adminisztrátori jogosultság kell. A telepítés után a rendszergazda részletes telepítési útmutatót kap, amelynek birtokában az újratelepítést megoldhatja.

K: Van-e a TimeReportnak egygépes verziója?

V: Nincs. Akinek erre van szüksége, a K.É.M. programunkat javasoljuk.

K: A TimeReport nem tud Wordbe nyomtatni, bár ez a funkció eddig működött.

V: A böngésző biztonsági beállításaiban a helyi hálózat zónájában engedélyezni kell az aláíratlan activeX vezérlők futását. Ez a beállítás NEM befolyásolja az internetes zónára megadott szigórúbb biztonsági beállításokat.

K: Az első belépéskor az Incorrect connection string hibaüzenetet kapjuk, a 2. belépéskor a belépés már sikeres.

V: A dotnetframework 1.0 hibája. A dotnetframework 1.0 sp3 feltelepítése megoldja a problémát

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6978D761-4A92-4106-A9BC-83E78D4ABC5B&displaylang=en
   Letöltések:

Webdesign: www.delta-design.hu